dinsdag 5 juni 2012

Josephine Wall

Wat maakt deze ontwerpster toch prachtige afbeeldingen. Ze heeft zoveel mooie details in haar werk verwerkt, je ziet gewoon steeds wat nieuws... Dit prachtige ontwerp staat op mijn verlanglijstje. Het heet ; Crystal of Enchantment. Ik zag dat het er in twee variaties was, de grote , iets meer als een meter hoog, en de variant die de helft zo groot is. Ik ben nu een beetje in dubio, de kleine is een stuk minder groot, maar komen de details dan ook wel mooi over..., heeft hier iemand er misschien ervaring mee? Lieve groetjes Angelique.

4 opmerkingen:

 1. Ik zou zelf voor de grote gaan, ik weet niet of je van de kleiner ook een afbeelding hebt,als je die wel hebt zou ik heel goed kijken wat er afgaat van de afbeelding .

  Succes ermee.

  Groetjes Yvon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Yvon,

  Er gaat niks van de afbeelding af, zover ik kan zien, maar alles is natuurlijk wel verkleint, ik weet dan niet of deze mooie details dan zo mooi over komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo,

  Ik heb net je berichtje gezien over Polstitches, en weet niet goed wat je bedoeld met je vraag. Ik vind Polstitches een zalige site om te bestellen. Ik kan alleen maar denken dat het gaat om de stofkeuze. Je kan kiezen tussen aida en evenweave en dat je niet mag vergeten tussen die twee te kiezen.

  Liefs, babs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik snap je probleem!
  Ik ben ook dol op Josephine en ze zijn echt leuk om te borduren, juist door al die kleurige details is het nooit saai.
  Ik zou persoonlijk voor groot gaan of is dat met 2 draadjes en op grovere stof?.Ik gebruik de stof van Fabric Flair, met 1 draadje.En dan heb je een aardig formaat, maar geen meter.

  BeantwoordenVerwijderen